Brief info

Mobile: +355 69 951 3866
Address: Rruga Pavarsia, Durrës
Instagram: ina_handmade

Njihuni me Ezmerina Kasa, një artizane e aftë, e cila e filloi rrugëtimin e saj të qëndisjes me grep 5 vite më parë. Pasioni i Ezmerinës për të kombinuar punimet tradicionale të dorës me tendencat moderne e shtyu atë të krijonte një palë rroba banje në modë, të cilat fituan popullaritet mes miqve të saj. Me një diplomë në rrobaqepësi dhe stilim, Ezmerina është gjithmonë në kërkim të mënyrave të reja për të inkorporuar zanatin e saj në dizajnet moderne.
Së fundmi asaj dhe ekipit të saj iu paraqit një sfidë unike për të rikrijuar 12 dyer të vjetra në Durrës. Fillimisht, skeptikë, filluan të skicojnë dhe hedhin ide, dhe tani mezi presin të shfaqin krijimet e tyre të përfunduara në shtegun e ri kulturor në Durrës.
Ndiqeni në faqen - Ina Handmade për të parë më shumë nga krijimet e bukura të punuara me dorë të Ezmerinës! https://inahandmade.business.site/

“Kjo faqe interneti është krijuar në kuadër të programit EU4Culture të financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Qendrës Durrësi Aktiv dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian dhe/ose UNOPS-it.”

TheOldDoorsTrail  © . Të gjitha të drejtat e rezervuara

Skip to content