Brief info

Mobile: +355 67 223 5003
Address: Tregu i vogël industrial, Durrës
Facebook: Handmade Art

Liljana Arifaj, një artizane nga Durrësi, ka perfeksionuar artin e saj për dy dekada. Pasioni i saj është krijimi i punimeve të bukura me grep, duke përdorur teknika si thurje dhe qëndisje. Si një vajzë e re, Liljana shpesh merrte punimet e nënës së saj dhe i vinte një prekje personale. Nëna e saj do ta inkurajonte me një buzëqeshje dhe i thoshte të vazhdonte, duke njohur talentin e saj që nga mosha e re.

Liljana dhe ekipi i saj janë bërë pjesë e një projekti të emocionueshëm që bashkon të kaluarën me të ardhmen. Ata po inkorporojnë dizajne dhe teknika tradicionale në punime moderne, duke krijuar diçka tërësisht të re dhe unike, një derë. Liljana është krenare që është pjesë e këtij projekti dhe është e ngazëllyer të eksperimentojë me artin e saj.

“Kjo faqe interneti është krijuar në kuadër të programit EU4Culture të financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Qendrës Durrësi Aktiv dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian dhe/ose UNOPS-it.”

TheOldDoorsTrail  © . Të gjitha të drejtat e rezervuara

Skip to content