Brief info

Mobile: +355 69 951 3866
Address: Rruga Pavarsia, Durrës
Instagram: ina_handmade

Lumturije Kasa, një artizane e kualifikuar nga qyteti i Durrësit, prej shumë vitesh punon në zanatin e saj. Ka nisur që në moshë të re, duke e trashëguar profesionin nga e ëma, tashmë ia ka kaluar edhe vajzës së saj. Ajo ka qenë gjithmonë e apasionuar pas punës së saj dhe ndihet krenare për zanatin e saj.

Së fundmi, Lumturija është përfshirë në projektin e dyerve të vjetra dhe ka marrë përsipër sfidën e realizimit të dy prej tyre. Ajo shpreson se profesioni i saj duhet të vazhdojë nga brezi i ri. Lumturija është e vendosur të mbajë gjallë pasionin e saj dhe të frymëzojë të tjerët që të ndjekin hapat e saj.

“Kjo faqe interneti është krijuar në kuadër të programit EU4Culture të financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Qendrës Durrësi Aktiv dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian dhe/ose UNOPS-it.”

TheOldDoorsTrail  © . Të gjitha të drejtat e rezervuara

Skip to content