Brief info

Mobile: +355 68 500 6627
Instagram: artipundores

Manushaqe Arifaj është një artizane me përvojë dhe pasion për të krijuar punime artizanale të bukura dhe unike. Duke punuar në sektorin e punimeve dore që nga fëmijëria, Manushaqe e mësoi këtë art nga e ëma e saj, që e frymëzoi për të ndjekur pasionin e saj për thurjen dhe qepjen me dorë.

Në gjithë këto vite, Manushaqja ka përmirësuar aftësitë e saj në një sërë teknikash të punimeve dore, duke përfshirë qepjen me grep, qepjen me shtiza, qepjen me thurje, qendisje dhe më shumë. Ajo filloi nga punët e vogla, duke krijuar gjëra nga pasioni, por sapo miqtë e saj filluan të vlerësojnë punën e saj, ajo vendosi të bëhet një profesioniste.

Së fundmi, Manushaqja u përzgjodh për të kontribuar në projektin "Kur e kaluara takohet me të ardhmen - rivitalizimi i trashëgimisë kulturore të Durrësit", ku puna e saj u vlerësua dhe do të jetë më e shikuara në qytet, në shtegun e ri kulturor të dyerve të vjetra. Dëshira dhe puna e palodhshme e kanë shpërblyer dhe ajo është e emocionuar për të vazhduar të ndajë kreativitetin e saj.

“Kjo faqe interneti është krijuar në kuadër të programit EU4Culture të financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Qendrës Durrësi Aktiv dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian dhe/ose UNOPS-it.”

TheOldDoorsTrail  © . Të gjitha të drejtat e rezervuara

Skip to content