Brief info

Mobile: +355 69 534 3377
Address: Rruga “Shoqëria Bashkimi”, kopështi “Sotir Noka”, Durrës
Instagram: handmade_zeni

Myzejene Rexhepi, banuese në Durrës, e ushtron artizanatin që në fëmijëri. Pasionin ia ka përcjellë nëna e saj, e cila ka punuar shumë në këtë fushë dhe që atëherë ajo ka krijuar vepra të ndryshme. Edhe pse për disa kohë ishte jashtë modës, punimet e qepjes me dorë po fitojnë popullaritet në shoqërinë e sotme.

Së fundmi, Myzejene dhe ekipi i saj u njohën me një projekt të ri që shfaqte dyert e vjetra të qytetit. Ata kishin një ide të re për të rinovuar këto dyer me aftësitë e tyre të qepjes dhe thurjes, duke krijuar diçka krejtësisht unike, një derë që do të jetë e dashur nga të gjithë ata që e shohin.

“Kjo faqe interneti është krijuar në kuadër të programit EU4Culture të financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Qendrës Durrësi Aktiv dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian dhe/ose UNOPS-it.”

TheOldDoorsTrail  © . Të gjitha të drejtat e rezervuara

Skip to content