Dyert

Familja Mima

Bashkëjetesën me qytetin e Durrësit familja Mima, e ka që para vitit 1900. Ndërtuar nga Jovan Mima, brenda saj kanë jetuar 4 breza, deri tek nipërit dhe mbesat që jetojnë ende sot. Kjo banesë i…

Read more

Vila Tedeschini

Familja Tedeschini është një familje fisnike me prejardhje nga qyteti Vasto provincë e Kietit në Itali. Vila Tedeschini u ndërtua në vitin 1843 nga vëllezërit Josef dhe Francesko Tedeschini konsuj të Austrisë në Durrës, dhe…

Read more

“Kjo faqe interneti është krijuar në kuadër të programit EU4Culture të financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Qendrës Durrësi Aktiv dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian dhe/ose UNOPS-it.”

TheOldDoorsTrail  © . Të gjitha të drejtat e rezervuara

Skip to content